350 ml jogurtu naturalnego
100 ml wody
1 mały banan
1 gruszka
ok. 100 g szpinaku świeżego
kilkanaście listków melisy
2 łyżki miodu
1 łyżeczka Chlorelli w proszku
Chlorella jest rodzajem słodkiej algi jednokomórkowej o barwie zielonej. Zaliczana jest do grupy roślin i jest najbogatszym znanym źródłem chlorofilu (stąd jej nazwa). Stanowi bogactwo naturalnej witaminy B12, C,A,E i żelaza.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
GALETTE z borówkami, czyli rustykalna tarta z owocami pieczona bez formy.
Kruche ciasto : 300 g mąki pszennej 70 g cukru pudru 180 g miękkiego masła 3 żółtka Nadzienie: 500 g borówek 30 g masła 30 g cukru trz...
-
Tak mnie dzisiaj wzieło . Moja przygoda z decoupage zaczęła się ok.4 lata temu i czasem chętnie tworzę coś nowego. Zbliżają się powoli świ...
-
Kruche ciasto : 300 g mąki pszennej 70 g cukru pudru 180 g miękkiego masła 3 żółtka Nadzienie: 500 g borówek 30 g masła 30 g cukru trz...
-
Składniki: 2 dość twarde jabłka 6 łyżek płatków zbożowych 2 łyżeczki miodu 2 łyżki konfitury z żurawiny 4 grubo siekane orzechy włoski...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz